Kiireinen näyttelypäivä ja pikapäivitys

>> perjantai 20. elokuuta 2010

Tänään oli Ranskan Voittaja 2010, jonne olin ilmoittanut <i>kaikki</i> koirani. Onneksi muutama apulainen suostui mukaan, niin ei tarvinnut kaikkia koiria kaitsia samaan aikaan. En ole aikoihin käynyt kaikkien koirien kanssa samaan aikaan näyttelyssä, mutta parastahan minun on tottua, sillä pyrkimys on osallistua koko poppoolla kaikkiin tämän vuoden Voittajiin. Paitsi Freya jäi kotiin, sillä hän ei saa osallistua ei-PIVIKO näyttelyihin.

Saavuimme aikaisin Ranskaan ja kyllä oli kaunista. Aurinko paistoi, viileähkö tuuli piristi. Sopiva ilma, ei liian kuuma, muttei kylmäkään. Näyttelypaikalle saavuimme klo 10, jolloin kaikki kehät alkoivat. En itse olisi ikimaailmassa ehtinyt kaikkiin kehiin samaan aikaan, joten metsästelin handlereitä joka paikasta. Siskoni tyttäret Milka, Liisa ja Neea veivät ystävällisesti "muut" rodut ja auttoivat esittämään koirani KAS-kehässä.

Philipp (X-treme Kiwi) sai ERI2. Oli hyvä tulos ensimmäiseksi näyttelyksi!

Falkner (Joy Vision Windjammer) repäisi beukuissa koko potin! Falksusta tuli siis vFRAW-10!

Spike  (Millenium Sanansa Mittainen Mies) sai ERI1 PU2 ROP-jun vjFRAW! Enya (Thema Epic Fail) sai junnuista ERI2. Bastian (Haovc I See Dead People in Boats) oli veteraaneissa ERI2. Haovc oli ilmoitettu KAS luokkaan ja olimme kokoonpanolla: I See Dead People in Boats, One Last Shot, World So Cold, Voyage Of The Damned KAS2 KP.

Ilona (Rainvalleyn Valontuoja) oli junnuissa ERI3. Koga (Guns N' Neuroses) hienosti ERI1 PU4! PU kilpailuun pääsi myös mukaan Klose (Creldale's All-German Summarize Proust Competition) joka oli ERI2 PU3. AVO nartuissa Feme (Merikapteenin Feme Irlannista) oli ERI2 PN2! Yume (Pretty One's Angel in Your Eye's) sai EH:n KÄY luokasta. Veteraaneissa Margaret (Millenium Round and Round) oli EH2. Haovc (Wolfeye's) koirat oli ilmoitettu tähänkin KAS luokkaan ja kokoonpano oli: Alopex Lagopus, Creepy Cavaljer, Boring Day, Creepy Circus KAS2 KP myöskin.

Penelope (Free Dragon's Anas Penelope) oli EH2 laikoissa ja piskuinen Dialga (Hillaliinan Duulentuoma) junnulappareissa EH.

Aarni ja Säike eivät vielä pääse kehään, sillä näyttely hieman viivästyi. Ei haittaa, mikään kiire ei ole. Vietämme Ranskassa pari päivää hotellissa sitten (:

Sitten ihan pikainen päivitys:
Margaret on kyllä tosiaan ollut kiireinen. Se siirtyi AVO luokkaan nyt tokossa. Hyvillä pisteillä veti ykköset 25 ja 27.8 kisoista. 25.8 Margaret voitti luokkansa! Aarni oli tokottamassa 27.8 myöskin ja sai ensimmäisen VOI 1.palkinnonsa. Klosen kanssa olimme agikisoissa Jailbreakissa 27.8, itse en päässyt sitä ohjaamaan, mutta hienosti meni siskon tyttöni Liisan kanssa! vKUMA sieltä tupsahti ja herra siirtyy kakkosiin. Falknerin kanssa käytiin hakemassa toinen vKUMA Silencieuxin kisasta.

1 kommenttia:

Josefina 21. elokuuta 2010 klo 13.33  

Jee, hyvin menee!
Kasvattajatäti lähettää terveisiä Spikelle ja Margaretille, ja kiittää osallistumisesta Ranskan voittajaan. Oli kiva nähdä taas. Ja kiitos Spikelle osallistumisesta Milleniumin kasvattajaluokkaan, vaikka voitto teiltä kerran vietiinkin. Ehkä ens näyttelyssä ootte ykkösiä. :)

  © Free Blogger Templates Selamat Hari Raya Aidilfitri by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP