Pentuesuunnitelmia

>> lauantai 14. elokuuta 2010

Olen jo pidemmän aikaa suunnitellut pehkopentuetta kahdelle soopelilleni. Ilonalle, eli Rainvalleyn Valontuojalle ja Yumelle, eli Pretty One's Angel in Your Eye'sille. Molemmilla äärimmäisen hyvät luonteet ja koirat täydentävät toisiaan hyvin. Yume astui tänään ilonan aamummalla ja pentuja olisi odotettavissa joskus talvella 2010! Pitäisi odotella hetken, että tiedetään onko Ilona kantava vaiko ei. Pk collieita ei ole tullutkaan hetkeen, toivotaan että astutus on onnistunut :)

Ranskan voittaja 2010 on aivan kohta ovella. 20.8 järjestetään se voittaja ja muutama muukin voittaja näyttely on tässä kuussa ja syyskuussa. Jokaiseen olen kaikki koirat ilmoittanut. Olemme treenailleet ahkerasti ja uskon, että jokainen koira on edustavimmillaan Ranskan voittajassa. Se olisi Philippille ja Margaretille ainakin ensimmäinen koiranäyttely, joten siitä tulee jännittävää! Molemmat koiruudet ovat kuitenkin niin kehäkettuja, ettei ainakaan esiintymisessä voi olla vikaa. Margaret asettelee itse itsensä ja liikkuu hyvin. Philipp tarvitsee hiukan apua, mutta eiköhän sekin siitä.

Kävimme treenaamassa Falknerin ja Klosen kanssa hakua. Molemmilla meni hyvin, etenkin Falksulla, jospa uskaltaisi sitten ilmoittaa herrat tuleviin paha kisoihin. Kumpikin kisaa PAHA AVO:ssa, joten mulle tulee ainakin pitkä päivä, kun pitää molempien kanssa vetää se. Noh, kyllä se on sen arvoista.
Olen ajatellut järjestää itsekin tässä palveluskoirakisat lähiaikoina. Ainakin IPO VOI, PAHA kaikki ja PAJÄ kaikki olisivat mukana PAKK:in lisäksi. Täytyy hiukan raivata tuota koekenttää ja pyytää muutama vapaaehtoinen talkoolainen sinne mukaan. Tuomareita pitäisi kanssa kysellä jo. Minulle tulee ainakin järjetön kiire, kun olen kisaa järjestämässä ja hoitamassa paperihommat + omien koirien kanssa kentillä, en usko että itselläni riittää aika saatika energia tuomaroimiseen. Etenkin kun koirakoita tulee varmaan se 30 yhteen luokkaan. Noh, täytyypä katsella sitä sitten.

0 kommenttia:

  © Free Blogger Templates Selamat Hari Raya Aidilfitri by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP