Tervetuloa Philipp!

>> perjantai 13. elokuuta 2010

On kyllä ollut varsin raskas päivä. Kuuma ilma rasittaa paljon koiria ja treenaaminen on absoluuttisesti mahdotonta. Etenkin Klose on muuttunut totaalisen lahnaksi kuumuudessa, reputimme hakukokeen rankasti. Se ei ollenkaan tehnyt mitään, oli erittäin hidas ja ties mitä muuta. Treeniä tarvitaan Klosen kanssa ehdottomasti lisää, että hyllyiltä selvittäisiin. Tosin täytyyhän jokaisella huippukoiralla olla hyllyjä. Penelope oli suorittanut käyttäytymiskokeensa kunnialla! Hienosti tyttö veti sen, vaikka aluksi ajattelinkin sen menevän penkin alle. Pentsu tuppautuu olemaan niin järin itsepäinen jääräpää ja olen ihmeissäni, miten hyvin se on niin vähässä ajassa saanut tokosta ensimmäisen koularin. Penelope on kyllä sellainen, ettei sitä kiinnosta onko kylmä vai kuuma, se tekee aina mitä lystää. Falkner on alkanut rauhoittumaan. Se läksytti aika lujaa etenkin Kogaa ja herrat ottivat yhteen useaan kertaan. Oli sitä niin järkyttävää katsoa ja sitten piti mennä repimään niitä irti toisistaan. Falksu on niin reviiritietoinen eikä siedä jos joku toinen koira tulee lähelle sen safkoja ja Koga on taas sellainen joka syö kaikkien ruoat. Ehkäpä nyt uskoisi jäärä vihdoin, että ei mene sorkkimaan toisten ruokia!

Noin viikko sitten kävin hakemassa itselleni aussilaisen aussin, jonka ristin Philippiksi. Philipp on nuori junnu-uros, joka on niin hellyttävä ja voih. Semmoinen kaikkien kaveri, ei dominoiva, ehkä hiukan alistuvampaa tyyppiä. Hienoista vanhemmista ja ehdottomasti on perinyt isänsä upean ulkonäön ja ilmeisesti emänsä fiksut aivot. Phil on tottunut ja asettunut jo hyvin taloon ja hengailee paljon, etenkin Aarnin, Freyan ja Säikeen kanssa. Kai ne collikat on sitten liian sekopäisiä niille. Philipp on viralliselta nimeltään X-treme Kiwi, joka on ehdottomasti huvittavin nimi mitä olen koirilleni saanut. Noh, ei se nimi koiraa pahenna ja Philille tuo sopii loistavasti. Se on ilmoitettu nyt pariin BH kokeeseen ja toivottavasti pääsisi läpi. Olisi Philin kasvattaja Niles varmasti niin hyvillään. Uroksen isä oli aika haka jäljessä ja emä ipossa! Katsoo sitten mihin lajiin Philipp soveltuu.

Säikeestä tuli FIN KVA! Ei tosin pk-lajeista, vaan noudosta. Ensimmäinen noutovaliokoirani. Säikeen kanssa oli erittäin pitkä päivä ja koe oli erittäin rankka, mutta vedettiin se kunnialla loppuun, enkä voisi olla tytyöstä yhtään ylpeämpi. Pitäisi ilmoittaa kasvattajallekin pian, uskon että ilahtuu ikihyviksi.

0 kommenttia:

  © Free Blogger Templates Selamat Hari Raya Aidilfitri by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP